0 Articles

QUI SOM

INTEMPERIE va néixer l’any 2003 com a botiga especialitzada en esports a l’aire lliure. S’hi pot trobar tot el que es necessita per caminar, córrer i viatjar en el medi natural.

Amb la mateixa política comercial i de serveis que PROBIKE (botiga especialitzada en bicicletes), i amb una oferta enfocada principalment al multiesportista de muntanya,es va anar fent un lloc en el mercat especialitzant-se en un món –l’outdoor– encara molt nou al nostre país. Intemperie ha anat guanyant adeptes, perfilant i millorant, dia a dia, el concepte inicial.

La ubicació inicial de la botiga –un soterrani de 400 m2 del carrer París– es va canviar per l’actual l’any 2007, fet que va fer doblar la superficie de venda i va permetre incorporar una secció de running amb diagnosi de trepitjada, un córner interactiur GORE-TEX i una sala per a conferències i cursos i un espai exclusiu THE NORTH FACE. 

 

Utilizamos cookies para poderte ofrecer una experiencia mejorada. Si sigues navegando, entendemos que aceptas su uso MAS INFO
x