0 Articles

INTEMPERIE

Ubicada al carrer Villarroel, 184 (entre París i Còrsega), la botiga compta amb 800m2 d’exposició, on trobareu roba tècnica, calçat i complements per caminar (senderisme, nordic walking, vies ferrades), córrer (running i trail running) i viatjar (viatge actiu) en el medi natural.

A la botiga trobaràs una secció de llibreria amb guies i mapes, una zona d'exposició de motxilles de totes les capacitats per als diferents usos, calçat tant per a running, com per senderisme o casual, pensat per a viatges i pel dia a dia.

Una secció d'acampada, un espai exclusiu The North Face amb tot el producte d'aquesta prestigiosa marca i una gran selecció de roba tècnica i calçat amb les principals marques especialitzades en les diferents activitats: senderisme, escalada, nòrdic walking i trail running.

Els més petits de la casa, també tenen el seu espai a Intemperie perquè puguin practicar i gaudir com els grans de tota activitat a l'aire lliure

En definitiva, a INTEMPERIE tot practicant d’activitats a la natura podrà fruir de la nostra selecció de productes i del gran servei que rebrà per part dels nostres experts. Res millor que persones que practiquin cada modalitat per aconsellar-te!

   
INTEMPERIE

Villarroel, 184 · 08036 Barcelona

Tel. 93 419 20 00 

e-mail: info@probikeRT.com / intemperie@intemperie.com

web: www.intemperie.net

Horari:

De dilluns a dissabte de 10.30 a 14.00 h i de 16.30 a 20.30 h

Horari d'estiu:

De dilluns a dissabte de 10.30 a 14.00 h i de 16.30 a 20.30 h. Tanquem els dissabetes 13, 20 i 27 d'Agost 2016.

Com arribar:


Veure mapa més gran
 

Pàrquing: Pàrquing Líder (entrada pel carrer Còrsega, entre Villarroel i Urgell)
Per una compra igual o superior a 20 €, INTEMPERIE et regala 1 hora d'aparcament gratuït en aquest pàrquing.

Utilizamos cookies para poderte ofrecer una experiencia mejorada. Si sigues navegando, entendemos que aceptas su uso MAS INFO
x