0 Articles

Garantia de devolució per compres fetes a la web

A INTEMPERIE volem brindar-te el millor servei i oferir-te una compra còmoda, segura i de qualitat. Per això, optem per una política de devolucions senzilla, sense preguntes i que sempre et beneficiï.

Recorda que disposes de 30 dies a partir del moment de recepció del producte per bescanviar-lo. Si no estàs satisfet amb la teva elecció, no s'ajusta a les teves expectatives o no és de la teva talla, posa't en contacte amb nosaltres i solucionarem el teu problema. Podràs canviar-lo per altre producte o et tornem els diners (aquesta garantia de devolució només es vàlida par compres fetes a la botiga on-line). A més, tu mateix gestionaràs les teves comandes i devolucions a través de El meu compte.

En comandes superiors a 50 €, la tramesa de l'article a tornar no tindrà cap cost. Si la teva comanda no supera els 50 €, el preu per enviament i manipulació és de 5€.

Cal que el producte estigui en perfectes condicions i amb l'embalatge original. Una vegada comprovat el seu estat, t'abonarem l'import mitjançant el sistema de pagament utilitzat.

Utilizamos cookies para poderte ofrecer una experiencia mejorada. Si sigues navegando, entendemos que aceptas su uso MAS INFO
x