0 Articles

Condicions d'enviament

PROBIKE.COM utilitza stock sempre disponible a la botiga o magatzem. D'aquesta manera, podem garantir terminis d'entrega. Si la comanda es realitza abans de les 17 h, la preparem immediatament, l'expedim i t'assegurem l'entrega al dia següent (24-48 hores). Excepcions: Les comandes de cap de setmana es lliuren els dimarts. Balears (excepte Mallorca) i Canàries s'entreguen en 48/72 hores.

Quan portis a terme la teva comanda, indica de forma clara la teva adreça. Si l'entrega requereix cap consideració especial (persona de contacte, horari matí o tarda, etc.), indica-ho a l'apartat d'observacions. Les farem constar per facilitar l'entrega de SEUR.

Pots consultar en tot moment l'estat de la comanda al teu espai personal de PROBIKE.COM. En cas qualsevol incidència, ho indicarem allà i posarem tots els mitjans al nostre abast per solucionar el problema tan aviat com sigui possible.

Estem treballant per poder fer enviaments a altres països d'Europa. Mentrestant, si vols realitzar una tramesa fora d'Espanya, fes-nos arribar la teva sol·licitud a l'e-mail: venta.internet@probike.com.

Comandes especials

De vegades, no tenim totes les talles o colors d'un producte. Aleshores, pots demanar que t'informem quan estigui disponible allò que t'interessa. Tan bon punt entri el stock al nostre magatzem, t'enviarem un e-mail que confirmi la seva disponibilitat. 

Utilizamos cookies para poderte ofrecer una experiencia mejorada. Si sigues navegando, entendemos que aceptas su uso MAS INFO
x